News Flash:

Reteta de chec cu lamaie

15 Aprilie 2013
24472 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr faina
8 oua
2-3 lamai
250 gr zahar
150 ml ulei

extract de vanile
o lingurita praf de copt


Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat toata cantitatea de zahar, extractul de vanilie (de care sunt foarte multumita), zeama de la cele 2 lamai si coaja de lamaie.
Galbenusirile le amestecam bine cu ulei si le adaugam usor amestecand cu un tel peste compozitia de albusuri. Incorporam treptat si faina amestecata cu praful de copt.
Punem compozitia in forme de chec tapetate cu hartie de copt si dam in cuptorul incins in prealabil la foc mic pana trece de testul cu scobitori.

Chec cu lamaie recomandat de bucatariaportocalie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025429 (s)