News Flash:

Reteta de chec cu banane

18 Martie 2014
1982 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt moale
200 g zahar brun
2 oua
2 banane (facute piure)
500 g faina
1 lingurita praf de copt
130 ml lapte de vaca
100 g zmeura congelata

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava de chec. Cu un mixer se amesteca untul cu zaharul. Se adauga apoi pe rand ouale, bananele. Se adauga si faina si laptele si se amesteca bine. Se amesteca aluatul cu o lingura de lemn si se incorporeaza incet si fructele. Se pune aluatul in tava si se niveleaza suprafata. Se baga la cuptor timp de 50 de minute. Se lasa la racit 10 minute inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec chec banane chec zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1494 viz    0 com
1605 viz    0 com
2532 viz    0 com
3656 viz    0 com
2530 viz    0 com
2348 viz    0 com
1742 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 39 queries | Mysql time :0.031480 (s)