News Flash:

Reteta de chec

3 Februarie 2014
5820 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
10 linguri de ulei
10 linguri zahar
1 praf de copt
10 linguri de faina
2 linguri cacao
zahar vanilat

Mod de preparare:

Se bat cu mixerul, ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.  In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, se toarna  jumatate din compozitie. Cantitatea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna peste aluatul din tava. Optional se pune deasupra nuci, stafide sau rahat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta chec retete prajituri retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1901 viz    0 com
3315 viz    0 com
5397 viz    0 com
5315 viz    0 com
2128 viz    0 com
6921 viz    0 com
12750 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023297 (s)