News Flash:

Reteta de chec

3 Februarie 2014
5986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
10 linguri de ulei
10 linguri zahar
1 praf de copt
10 linguri de faina
2 linguri cacao
zahar vanilat

Mod de preparare:

Se bat cu mixerul, ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.  In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, se toarna  jumatate din compozitie. Cantitatea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna peste aluatul din tava. Optional se pune deasupra nuci, stafide sau rahat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta chec retete prajituri retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1983 viz    0 com
3420 viz    0 com
5538 viz    0 com
5439 viz    0 com
2195 viz    0 com
7154 viz    0 com
13273 viz    0 com
1242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023622 (s)