News Flash:

Reteta de cascaval in ardei copt

15 Martie 2012
3247 Vizualizari | 0 Comentarii
Cascaval in ardei copt
Ingrediente:

ardei kapia rosu
fasii de carne de pui
cascaval
ou
sare
faina
piper
pesmet
ulei

Mod de preparare:

Ardeiul kapia se coace, se decojeste si se curata de seminte. Ca intr-un buzunarel, punem felii potrivite de cascaval, punem si o felie de carne de pui (prajita in prealabil, sau facuta pe gratar), dam ardeiul prin oul batut si condimentat cu sare si piper, faina, iar ou si pesmet. Prajim pana se rumeneste.
Cascaval in ardei copt pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei kapia cascaval sare faina piper pesmet ulei seminte felii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013212 (s)