News Flash:

Reteta de cascaval altfel decat o stiai

22 Martie 2016
1631 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 litru lapte 2,8%
4-5 oua
1 pumn de stafide
12 g zahar vanilat
coaja de lamaie data pe razatoare
1 varf de cutit de sare
5 linguri de zahar granulat

Mod de preparare:

1. Pune laptele la fiert.
2. Cand se infierbanta, pune in oala sarea, zaharul de ambele tipuri, stafidele si coaja rasa de lamaie.
3. Mixeaza ouale. Adauga-le in lapte. Amesteca pentru a se omogeniza. Pe masura ce fierbe, isi pierde din culoare si se ingroasa.
4. Dupa ce s-a ingrosat destul de mult, ia de pe foc, pune in strecuratoare si lasa intr-un loc racoros timp de cateva ore.
5. Muta apoi cascavalul intr-o farfurie si tine-l la rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cascaval cascaval lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2731 viz    0 com
5967 viz    0 com
5749 viz    0 com
1051 viz    0 com
15156 viz    0 com
2796 viz    1 com
3264 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011954 (s)