News Flash:

Reteta de cascaval altfel decat o stiai

22 Martie 2016
1838 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 litru lapte 2,8%
4-5 oua
1 pumn de stafide
12 g zahar vanilat
coaja de lamaie data pe razatoare
1 varf de cutit de sare
5 linguri de zahar granulat

Mod de preparare:

1. Pune laptele la fiert.
2. Cand se infierbanta, pune in oala sarea, zaharul de ambele tipuri, stafidele si coaja rasa de lamaie.
3. Mixeaza ouale. Adauga-le in lapte. Amesteca pentru a se omogeniza. Pe masura ce fierbe, isi pierde din culoare si se ingroasa.
4. Dupa ce s-a ingrosat destul de mult, ia de pe foc, pune in strecuratoare si lasa intr-un loc racoros timp de cateva ore.
5. Muta apoi cascavalul intr-o farfurie si tine-l la rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cascaval cascaval lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3240 viz    0 com
6221 viz    0 com
6006 viz    0 com
1253 viz    0 com
15449 viz    0 com
3302 viz    1 com
4456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022872 (s)