News Flash:

Reteta de cartofi taranesti cu parmezan

11 Ianuarie 2013
1971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cartofi mici (preferabil sa fie noi)
150 g parmezan ras
3 catei usturoi
2 linguri ulei de masline
1 lingura patrunjel tocat
1 lingurita sare de mare
coaja rasa de lamaie
 
Mod de preparare:
 
Spala cartofii bine, apoi pune-i la fiert intr-o cratita incapatoare si lasa-i pe foc aproximativ 20 de minute. Scurge cartofii de apa, sterge-i cu servete de bucatarie, apoi striveste-i usor cu ajutorul unei furculite. Separat, pregateste un dressing din ulei de masline, coaja rasa de lamaie, sare, piper si usturoi tocat. Toarna amestecul peste cartofi intr-o tava si da totul la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute. Scoate cartofii din cuptor si presara parmezan ras peste ei. Serveste preparatul drept garnitura si, optional, presara verdeata proaspata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mici parmezan catei usturoi patrunjel tocat tava garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1439 viz    0 com
1728 viz    0 com
2010 viz    0 com
3177 viz    0 com
4651 viz    0 com
4089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020581 (s)