News Flash:

Reteta de cartofi pane

6 Iunie 2014
2153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ½ cartofi
 pesmet
 2 oua
 200 g unt
sare

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert cu tot cu coaja, apoi ii scurgi si ii lasi sa se raceasca cat sa ii poti curata. Ii cureti de coaja si ii tai cubulete. Bati ouale intr-un castron, potrivesti gustul cu sare si introduci cubuletele de cartofi. Ii scoti si ii treci prin pesmet, apoi ii pui intr-o tigaie cu unt la prajit. Ii intorci pe toate partile, apoi ii asezi pe farfurie.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri garnitura cartofi cartofi pane retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2134 viz    0 com
1489 viz    0 com
1961 viz    1 com
1152 viz    0 com
1493 viz    1 com
1341 viz    0 com
1916 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022368 (s)