News Flash:

Reteta de cartofi in coaja cu umplutura

12 Mai 2014
2489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru cartofi:
6 cartofi medii
1 lingura ulei de masline
1 lingura sare kosher

Pentru umplutura:
½ lingura ulei
½ lingura unt
250 g ciuperci
250 g friptura de vita sau sunca
1 lingura ierburi de sezon
1 lingura sos Worcestershire
6 felii de branza taiate bucatele
2 cepe verzi

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul. Cartofii se spala si se sterg. Se inteapa cu furculita de 2-3 ori. Se taie jumatati. Se pun pe o tava, se dau cu ulei si sare. Se coc 20-30 de minute. Se scot si se lasa la racit. Cand s-au racit destul sa se poata manevra, se scobesc mai lasand ceva miez.

Umplutura:
Untul si uleiul se incalzesc. Se adauga ciupercile bucatele si sarea. Se tin pe foc 5 minuta, amestecand. Se adauga friptura sau sunca, se asezoneaza, sosul Worcetershire si se mai tine pe foc 1-2 minute. In cartofi se pune jumatate din branza, apoi amestecul preparat. Deasupra se pune restul de branza. Se baga la cuptor pana ce branza se topeste. Cand se scot din cuptor, se presara cu ceapa verde tocata.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofii cartofi umpluti retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
1223 viz    0 com
1562 viz    0 com
1283 viz    0 com
2438 viz    0 com
1585 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013578 (s)