News Flash:

Reteta de cartofi frantuzesti

8 August 2012
4315 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi
smantana
oua
piper
sare

Mod de preparare:

Se fierb cartofii si ouale, apoi se curata si se taie rondele. Se pune cate un strat din fiecare intr-un vas rezistent la caldura, uns cu unt. Potrivim de piper si sare, adaugam 3 linguri de sare, apoi iarasi cate un strat din fiecare si tot asa pana terminam. Bagam in cuptorul incins si tinem acolo pana se formeaza o crusta maronie. Se pot servi cu iaurt sau smantana.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofismantanaouapipersare strat cuptorul incins iaurt smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1968 viz    0 com
1914 viz    0 com
3114 viz    0 com
1428 viz    0 com
3767 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014120 (s)