News Flash:

Reteta de cartofi dulci umpluti cu legume

30 Mai 2014
2844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g cascaval ras
1 cartof dulce de marime medie
100g porumb din conserva sau preparat de tine
100g fasole rosie din conserva sau preparata de tine
1 ardei rosu gras
cateva frunze de coriandru proaspat
sare
piper
chilli

Mod de preparare:


Speli cartoful, pentru ca il vei pune la cuptor cu tot cu coaja, apoi il tai in jumatate. Fiecare jumatate de cartof o scobesti in mijloc, atat cat sa incapa amestecul de legume. Tai ardeiul bucatele mici, la fel si frunzele de coriandru le taie marunt. Intr-un bol amesteci fasolea, porumbul, ardeiul, coriandrul si le condimentezi cu sare, piper si chilli dupa gust. Cele 2 jumatati de cartof le pui intr-o tava unsa cu putin ulei de masline, si le umpli cu amestecul de legume. Peste, presari cascavalul ras. Pui apoi tava in cuptorul preincalzit la 180 grade , si lasi la copt pana cand cartoful devine moale, aproximativ 20- 30 de minute.

sursa: goodfood
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi umpluti retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4583 viz    0 com
2278 viz    0 com
4306 viz    0 com
1071 viz    0 com
1018 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020904 (s)