News Flash:

Reteta de Cappucino Pavlova

17 Ianuarie 2014
2640 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita praf de cacao
4 lingurite de praf de espresso
4 albusuri de oua
putina sare
240 g zahar pudra
2 lingurite faina de porumb
1 lingurita de otet din vin alb
300 ml smantana

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 160 de grade si tapeteaza o tava de cuptor cu foaie de copt. Deseneaza un cerc pe ea cu diametrul de 23 cm. Amesteca zaharul cu espresso-ul instant si pune-le deoparte. Intr-un vas de metal, combina albusurile de ou cu sarea, apoi adauga treptat mixtura de cafea cu zahar. Cand compozitia incepe sa se omogenizeze, adauga faina si otetul.

Toarna compozitia in cercul din tava si da-o la cuptor timp de 60 de minute. Bate bine smantana pana se ingroasa si apoi asaza-o delicat pe prajitura. La sfarsit, pudreaza cu cacao.
Serveste prajitura Cappucino Pavlova alaturi de o cana de ciocolata calda aromata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura pavlova retete prajituri retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018511 (s)