News Flash:

Reteta de cannelloni cu spanac

24 Martie 2014
4299 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g branza ricotta
150 g spanac proaspat (baby spinach)
4 foi de lasagna
500 ml sos de paste
75 g branza telemea data prin razatoare
salata verde pentru servire

Incingem cuptorul la 180 grade.

Punem branza intr-un bol si o amestecam cu spanacul tocat. Adaugam sare dupa gust. Taiem foile de lasagna in jumatate pe diagonala. Intindem crema de branza in centrul fiecarei foi si apoi rulam foaia de lasagna. Repetam cu foile si umplutura ramase. Ungem o tava cu jumatate din cantitatea de sos. Asezam rulourile in tava si le ungem cu sosul ramas. Presaram branza pe deasupra si bagam tava la cuptor timp de 30 de minute. Servim cu salata verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cannelloni cannelloni spanac cannelloni branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025376 (s)