News Flash:

Reteta de cannelloni cu carne tocata

15 Februarie 2013
1712 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru sos bechamel:

4 linguri unt
2 linguri parmezan sau cascaval ras
4 linguri faina
1 litru lapte
piper
sare
nucsoara

Pentru umplutura de carne:

500 gr rosii
700 gr carne tocata
1 cutie cannelloni
3 cepe
200 ml suc de rosii
2 linguri ulei
200 gr cascaval
1 cana supa de legume
sare
piper

Mod de preparare:

Sos Bechamel: punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.

Umplutura de carne: tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.

Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos bechamel unt parmezan cascaval ras faina lapte piper sare nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2789 viz    0 com
1458 viz    0 com
1824 viz    0 com
2217 viz    0 com
1204 viz    0 com
1149 viz    0 com
1125 viz    0 com
1637 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014859 (s)