News Flash:

Reteta de cannelloni cu carne la cuptor

15 Mai 2014
2186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie lasagna Barilla
450g carne de vitel gatita la cuptor, taiata in cubulete
350g baby spanac proaspat
4 linguri unt
600ml lapte
2 linguri faina
un praf nucsoara
180g sunca taiata cubulete
2 oua
60g parmezan ras
80ml supa concentrata de vita

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C si unge cu unt o tava de copt (22x33cm). Pune apa cu sare la fiert. Cand da in clocot adauga spanacul si gateste-l 1-2 minute. Scoate-l, scurge-l si stoarce apa in exces. Lasa spanacul deoparte.
 
Pentru sosul Béchamel, incalzeste laptele intr-o oala pana cand da in clocot, apoi ia-l de pe foc. Topeste 2 linguri de unt intr-o tigaie, adauga faina si gateste timp de 2 minute amestecand constant. Adauga laptele fierbinte si amesteca cu un tel. Lasa sa fiarba pe foc mic, amestecand continuu. Condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Lasa sosul deoparte.

Marunteste spanacul, carnea de vita, sunca si jumatate din parmezan cu un robot de bucatarie. Condimenteaza cu sare si piper. Bate ouale si incorporeaza-le in amestecul de carne si spanac. Gateste foile de lasagna in apa cu sare, timp de 3 minute. Scurge-le si scoate-le pe o hartie de copt.
Toarna 250ml din sosul béchamel in tava de copt unsa.
Pune cate 2 linguri din umplutura cu ou, carne si spanac la capatul fiecarei foi de lasagna. Ruleaza si aseaza rulourile in tava pregatita.

Toarna restul de sos béchamel peste cannelloni, apoi supa concentrata de vita. Taie restul de unt in cubulete mici si presara-le in tava, apoi adauga restul de parmezan ras.
Pune tava la cuptor timp de 30 de minute. Lasa sa se raceasca 10 minute inainte sa servesti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete internationale retete cannelloni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1008 viz    0 com
1075 viz    0 com
1031 viz    0 com
1381 viz    0 com
2548 viz    0 com
2128 viz    0 com
1025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019641 (s)