News Flash:

Reteta de cafea vieneza

20 Aprilie 2012
6107 Vizualizari | 1 Comentarii
Cafea vieneza
Ingrediente:

1/2 ciocolata neagra
1 1/2 ceasca frisca
2 1/2 cesti cafea tare
un praf de chimen
2 lingurite zahar
ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata

Mod de preparare:


Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol metalic, adaugati cafeaua, putin cate putin, si amestecati pana ce compozitia se omogeneaza. Adaugati jumatate din cantitatea de frisca si amestecati in continuare. Puneti zaharul in cesti (patru portii), iar apoi turnati cafeaua si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa.

sursa: eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata neagra frisca cafea tare chimen zahar ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1607 viz    0 com
2726 viz    0 com
2557 viz    0 com
2115 viz    0 com
1247 viz    0 com
2073 viz    0 com
1650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019540 (s)