News Flash:

Reteta de burgeri cu rosii si busuioc

3 Aprilie 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/3 ceasca si o lingura de faina de migdale
1/3 ceasca si o lingura de faina de grau
3/4 ceasca de zahar
1/2 lingurita de sare
4 oua
2/3 ceasca de ulei de masline extravirgin
2 rosii medii
1/4 ceasca de rosii uscate tinute in ulei
2 linguri de ceapa
2 lingurite de otet balsamic
1/3 ceasca de branza de capra
3 linguri de mascarpone
1 lingura de arpagic
frunze de busuioc proaspat

Mod de preparare:

Unge cu unt cateva forme pentru briose si pune in ele aluatul obtinut din amestecul de faina de migdale cu faina de grau, zahar, sare, oua si ulei. Coace chiflele in cuptorul preincalzit la 170 de grade, timp de 25-30 de minute. Decojeste rosiile si cutata-le de seminte. Taie-le in bucati mici si amesteca-le cu cele uscate tinute in ulei, cu ceapa si otetul balsamic si asezoneaza-le cu sare si piper.
Amesteca branza de capra cu mascarpone, arpagic si putina sare. Taie chiflele pe jumatate si umple-le cu cate o lingura de sos de rosii si una de mix de branza. Adauga busuioc proaspat pentru aroma.
Burgerii cu rosii se servesc la temperatura camerei sau calzi, alaturi de un pahar de sprit de vara facut din vin alb demisec si apa minerala.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete burgeri burgeri rosii retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1735 viz    0 com
3489 viz    0 com
1503 viz    0 com
2097 viz    0 com
2262 viz    0 com
1544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022453 (s)