News Flash:

Reteta de burek cu branza dulce

31 Octombrie 2012
3595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza de vaci
un pachet foi de placinta
0,5 kg telemea de vaci
500 gr smantana
300 gr zahar
8 oua
zahar vanilat
razatura de lamaie
100 ml apa minerala
ulei

Mod de preparare:


Mai intai se pregateste umplutura. Se amesteca telemeaua rasa cu 20 gr zahar, zahar vanilat, 6 oua, 300 gr smantana si razatura de lamaie. Se une apoi cu ulei o tava, se pun 3 foi, apoi o parte din umplutura, iarasi un rand de foi si umplutura si tot asa pana la final. Ultimul strat trebuie sa fie de foi.
Dupa aceea se pregateste un sodou din 2 oua, 200 gr smantana, 100 ml apa minerala si restul de zahar. Sodoul se toarna peste placinta si se da la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri retete desert retete culinare smantana zahar oua ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1532 viz    0 com
3086 viz    0 com
2254 viz    0 com
8523 viz    1 com
3325 viz    0 com
6821 viz    0 com
3106 viz    0 com
3691 viz    0 com
2499 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032205 (s)