News Flash:

Reteta de Burek

6 Noiembrie 2013
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingredientë:

1 pachet foi de placinta
2 oua
150 g unt
250 g iaurt
3 cartofi mari
500g de spanac
ulei de masline -50 ml
250 g branza de oaie/vaca
3 catei de usturoi
1 ceapa
sare
piper
menta

Mod de preparare:

Cartofii se fierb si se fac piure. Ceapa si usturoiul se calesc, se adauga peste cartofi si se amesteca cu branza, spanacul fiert si tocat si mirodeniile. Intr-o tava tapetata cu unt se pun 8 foi de placinta asfel incat marginile sa atarne peste tava. Se face o compozitie din oua, iaurt, ulei de masline cu care se ung foile si se pune un sfert din compozitie. Se adauga alte 2 foi (care se ung) si inca un sfert din compozitie si iar foile pana se termina compozitia, dupa care marginile se pun peste ultimele foi si se acopera cu compozitia din ou.
Se lasa la foc potrivit timp de 45 minute, la al doilea palier al aragazului.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012105 (s)