News Flash:

Reteta de bulion de casa cu care nu ai cum sa dai gres

16 August 2016
3941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 kg de rosii
2 kg ardei gras galben
cateva pliculete de conservant

Mod de preparare:

1. Spala bine legumele.
2. Taie rosiile in doua sau in patru, iar ardeii in bucatele (bineinteles, indeparteaza semintele).
3. Pune rosiile intr-o oala mai mare, la foc mic spre mediu. Acopera oala cu un capac. Lasa sa fiarba.
4. Dupa ce rosiile incep sa se decojeasca, ia oala de pe foc si las-o la racit.
bulion de casa






5. Trece compozitia prin masina de facut bulion.
bulion de casa





6. Imparte bulionul obtinut in mai multe borcane, apoi baga in ele bucatele de ardei gras galben si conservant. Unele gospodine pun 1 plic de conservant la 5 l de bulion. Altele completeaza cu putina sare.
7. Pune ceolofan peste gura borcanelor si infileteaza bine capacele.
bulion de casa

Tine borcanele intr-o camera racoroasa si intunecoasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bulion casa reteta bulion bulion ardei bulion rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014515 (s)