News Flash:

Reteta de bulete de branza

8 Aprilie 2014
1805 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

3/4 ceasca de faina
1/2 ceasca de branza dura Gruyere rasa
1/2 ceasca de branza Cheddar
1 ceasca de apa
2 catei de usturoi
6 linguri de unt
3/4 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper negru macinat
1 1/2 lingura de mustar Dijon
4 oua

Mod de preparare:

Amesteca intr-o cratita de marime medie apa, untul, usturoiul maruntit, sarea si piperul. Adu amestecul la fierbere si apoi incorporeaza faina, amestecand constant cu o spatula din lemn, pana cand se formeaza o coca ferma. Indeparteaza cratita de pe foc si adauga mustarul si ouale, pe rand. Dupa ce ai omogenizat din nou compozitia, adauga si cele doua feluri de branza si amesteca din nou pana cand coca devine uniforma.

Cu ajutorul unei linguri, formeaza buletele si asaza-le pe o tava acoperita cu pergament special pentru copt. Coace buletele timp de 20 de minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade.
Buletele pufoase cu branza se servesc la temperatura camerei, decorate cu verdeata proaspata (marar, patrunjel sau busuioc).

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete bulete retete branza bulete branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022389 (s)