News Flash:

Reteta de budinca indiana

30 Aprilie 2014
2393 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

1 litru de lapte de vaca
100 g ceasca faina de porumb
75 ml apa
½ lingurita ghimbir ras
½ lingurita scortisoara
75 g pahar de zahar
½ lingurita de sare
125 g melasa

Mod de preparare:

Se toarna ¾ din cantitatea de lapte intr-o cratita impreuna cu zaharul si se da in clocot. Faina de porumb se inmoaie in apa un minut (pentru a preveni formarea cocoloaselor). Se amesteca rapid in laptele fierbinte cu un tel. Se fierbe 20 de minute, amestecand de multe ori. Se combina condimentele si se adauga in fiertura. Se adauga melasa si se amesteca bine. Se ia de pe foc. Restul de lapte se toarna deasupra, fara sa se amestece. Se da la cuptor, incalzit la 180 de grade, pentru 1½-2 ore. Se serveste fierbinte cu diverse creme sau inghetate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca retete internationale budinca indiana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Billydep  | #1283
wh0cd7167677 online elocon
Billydep  | #1453
wh0cd158764 geriforte zetia prednisone
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020193 (s)