News Flash:

Reteta de budinca de spanac

8 Ianuarie 2014
3559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g spanac
100 g miez de paine
25 g unt
2 oua
50 ml smantana
120 ml lapte de vaca
sare

Mod de preparare:

Spanacul curatat se fierbe in apa cu sare, se scurge si se marunteste la blender impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte. Se amesteca cu untul, smantana si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu sare si se incorporeaza cu grija. Se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor la foc mic 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014757 (s)