News Flash:

Reteta de budinca de hrisca

24 Decembrie 2013
3148 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

scortisoara
1/2 banana feliata subtire
240ml apa
60ml lapte de soia
45g hrisca boabe
nuci

Mod de preparare:

Macina boabele de hisca (cu o rasnita de cafea sau condimente), cateva secunde astfel incat sa ramana bucati mari. Pune hrisca, apa si laptele la fiert, amestecand din cand in cand. In momentul in care dau in clocot, da focul mic si lasa-le sa fiarba timp de 4 minute.
Adauga banana si continua sa amesteci pentru inca 2-3 minute. Ia budinca de pe foc si serveste-o cu un praf de scortisoara si cateva nuci tocate. Poti adauga chiar si o lingurita de unt.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1474 viz    0 com
2201 viz    0 com
2317 viz    0 com
1452 viz    0 com
1705 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1974 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021007 (s)