News Flash:

Reteta de bruschete cu rosii si feta

27 Mai 2013
2421 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii de paine toast
150 g rosii uscate in ulei
160 g feta
1 ou
8 frunze de busuioc
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de piper alb
piper negru boabe
sare

Mod de preparare:

Taie branza cuburi si pune-o la marinat intr-un castron cu uleiul de masline, piperul zdrobit, busuiocul taiat marunt si sare, dupa gust. Acopera castronul cu o folie din plastic si pune-l la frigider pentru 12 ore.

Fierbe oul aproximativ 8 minute si apoi curata-l. Scurge rosiile de excesul de ulei si mixeaza-le impreuna cu oul racit. Intinde crema obtinuta pe feliile de paine si adauga peste crema felii subtiri de branza feta marinata. Decoreaza bruschetele cu busuioc si serveste-le imediat ce au fost preparate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
3458 viz    0 com
2016 viz    0 com
2279 viz    0 com
1309 viz    0 com
1723 viz    0 com
1967 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018004 (s)