News Flash:

Reteta de brunch italian

7 Aprilie 2016
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pachete de aluat de patiserie
1 lingurita ulei de masline
o punga de baby spanac proaspat
230 gr ciuperci proaspete (feliate)
7 oua mari
230 gr parmezan dat pe razatoare
2 lingurite mix italian
1/8 lingurita piper
200 gr sunca feliata fin
200 gr salam feliat fin

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si unge cu putin ulei o tava de copt.
2. Intinde foile de aluat dintr-un pachet pe masa si taie-le sub forma de triunghi. Pune-le in tava, apasand pe ele si baga-le in cuptor pentru 10-15 minute.
3. Intre timp soteaza ciupercile si spanacul.
4. Dupa cateva minute trece compozitia printr-o sita, ca sa o scurgi de apa.
5. Mixeaza 6 oua cu parmezanul, mixul italian si piperul.
6. Pune in tava un strat de sunca, salam, branza provolone si mixul cu spanac. Toarna jumatate din mixul cu ou si parmezan. Pune al doilea strat de sunca, salam si branza. Toarna restul de mix de oua.
7. Acopera cu foile de aluat din al doilea pachet.
8. Mixeaza si ultimul ou si unge foile cu el. Baga in cuptor pentru circa o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

brunch italian retete brunch retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
604 viz    0 com
1051 viz    0 com
1263 viz    0 com
2164 viz    0 com
1132 viz    0 com
1087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014950 (s)