News Flash:

Reteta de brownies

25 Septembrie 2013
6499 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g ciocolata neagra (60%) tocata
115g unt taiat in cubulete
2 linguri cacao
200g zahar fin
3 oua
100 g faina
1/4 lingurita sare
optional: 50 g nuci+50 g chips de ciocolata

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si pozitioneaza un gratar la mijloc. Unge o tava rotunda cu diametrul de 20-22 cm si tapeteaza baza ei cu hartie de copt.

Topeste la bain-marie ciocolata si untul. Adauga cacaua cernuta si zaharul. Apoi amesteca ouale unul cate unul. Iar ultimul pas este sa incorporezi faina, sarea si chipsurile de ciocolata.

Toarna aluatul in tava pregatita si presara nucile. Coace prajitura 25 de minute si nu uita sa verifici daca e gata cu cateva minute inainte de scurgerea timpului.

Lasa brownie sa se raceasca de tot si pudreaza-o cu zahar sau cacao.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1881 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033920 (s)