News Flash:

Reteta de briose cu zmeura

24 Iunie 2013
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 lingurita vanilie (extract)
1 ou
180 ml lapte
115 g unt topit
1/4 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
100 g+2 linguri zahar
170 g faina
230 g zmeura (amestecata cu 1 lingura faina)

Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul al 200C. Unge o tava pentru 12 birose sau pune in ea hartii speciale. Amesteca intr-un bol faina cu 100g de zahar, parful de copt si sarea. Bate intr-un alt bol untul topit cu laptele, oul si vanilia si toarna-le treptat peste faina, amestecand pana cand se incorporeaza. Vei obtine un aluat destul de vartos in care vei incorpora zmeura. Imparte aluatul in tava de briose. Presara 2 linguri de zahar si cateva bucatele de zmeura proaspata.
Coace briosele timp 18 - 22 minute, pana cand se rumenesc si trec testul scobitorii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanilie unt topit faina zmeura testul scobitorii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1644 viz    0 com
2051 viz    0 com
5510 viz    0 com
1599 viz    0 com
1750 viz    0 com
1447 viz    0 com
1328 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027789 (s)