News Flash:

Reteta de briose cu piersici si ovaz

21 Martie 2014
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 piersici din compot
375 g faina
1 pliculet praf de copt
80 g zahar brun
250 ml lapte de vaca
1 ou
20 g margarina topita
2 linguri fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Taiem piersicile cubulete si le amestecam cu faina si zaharul. Adaugam laptele, oul si margarina. Amestecam bine si punem compozitia in forme. Presaram fulgi de ovaz pe deasupra si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc caldute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose piersici retete piersici sfaturi briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3266 viz    0 com
1642 viz    0 com
1956 viz    0 com
1893 viz    0 com
1091 viz    0 com
1463 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1914 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025753 (s)