News Flash:

Reteta de briose cu piersici si ovaz

21 Martie 2014
2227 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 piersici din compot
375 g faina
1 pliculet praf de copt
80 g zahar brun
250 ml lapte de vaca
1 ou
20 g margarina topita
2 linguri fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Taiem piersicile cubulete si le amestecam cu faina si zaharul. Adaugam laptele, oul si margarina. Amestecam bine si punem compozitia in forme. Presaram fulgi de ovaz pe deasupra si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc caldute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose piersici retete piersici sfaturi briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3497 viz    0 com
1682 viz    0 com
2005 viz    0 com
1949 viz    0 com
1128 viz    0 com
1506 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029294 (s)