News Flash:

Reteta de briose cu fistic

26 Noiembrie 2013
1672 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
150 gr fistic
250 gr faina
60 gr unt
100 gr zahar
1 ou
250 ml lapte
1 lingurita de praf de copt
un varf de cutit de sare
Mod de preparare:
Se amesteca untul cu ou, lapte, zahar, un varf de cutit de sare si faina. In cele din urma se adauga praful de copt. Se toarna amestecul in forme completate la aproximativ 2/3. Se pune in fiecare forma o lingurita de fistic tocat, apoi se acopera cu restul de aluat. Coaceti in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023150 (s)