News Flash:

Reteta de briose cu ciocolata

23 Aprilie 2014
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Atunci cand vreti sa fiti romantic sau sa va surprindeti iubita/iubitul cu ceva special, aceasta reteta este salvarea dvs.

Ingrediente:

Pentru aluat:
100 g faina
180 g zahar
130 ml lapte
80 g unt
1 ou
30 g cacao
1 lingurita praf de copt

Pentru crema:
200 g zahar pudra
80 g unt
50 g lapte
35 gr cacao

Pentru decor:
80 g de apa
7 g gelatina
2 linguri de glucoza
1 lingura margarina moale
1 kg zahar pudra
culori culinare
pahare de hartie pentru copt

Mod de preparare:


Se cerne faina si se amesteca cu praf de copt si cacao. Se adauga zahar pudra si unt (dedurizat si cuburi). Se amesteca totul cu o paleta de lemn. Adaugati la amestec ou si lapte cald.
Bateti aluatul cu un mixer pana la o stare omogena. Umpleti paharele de hartie pe jumatate cu aluat, aranjati-le si se coc intr-un cuptor preincalzit la 160 de grade Fahrenheit timp de 18-20 de minute.
Pentru crema – bateti zaharul pudra cu unt macerat. Adaugati cacao cernuta, laptele si frisca cu un mixer. Folosind un sac de patiserie sau stoarce cu jet crema pe briosele finite.

Reteta de briose cu ciocolata e propusa de imaginea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose retete ciocolata briose ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022227 (s)