News Flash:

Reteta de briose cu caise

21 Mai 2014
3552 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 g faina
60 g unt
2 linguri gem de caise
50 g zahar
2 oua
125 ml lapte de vaca
¼ lingurita bicarbonat de sodiu
150 g iaurt de caise
1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade si ingem o tava cu 12 forme de briose. Cu mixerul se bate untul cu zahar. Incorporam ouale, pe rand, si apoi laptele si iaurtul. Dupa ce se amesteca bine, putem incorpora faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Dupa ce amestecam bine, turnam aluatul in forme. Cu o lingurita punem cate putin gem in centrul fiecarei briose. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete briose briose caise retete prajituri retete sanatoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1185 viz    0 com
1035 viz    0 com
1472 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 27 queries | Mysql time :0.024245 (s)