News Flash:

Reteta de branzoaice

23 Mai 2012
13993 Vizualizari | 0 Comentarii
Branzoaice
Ingrediente:

500 gr faina
500 gr branza de vaci
50 gr stafide
4 oua
6 linguri zahar
50 ml ulei
1 cub de drojdie
2 galbenusuri
200 ml lapte

Mod de preparare:

Din faina, lapte, 2 oua, 3 linguri zahar, lapte, ulei si drojdie se face un aluat nu prea vartos care se lasa la dospit. La nevoie se mai adauga apa calduta. Intre timp se amesteca branza cu 2 galbenusuri, stafidele si zahar dupa gust. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care de intind sub forma de patrate, se asaza cate o lingurita de branza in mijloc si se aduna marginile formandu-se branzoaicele.
Se lasa la crescut in tava, se ung cu albus batut, si se coc la foc potrivit.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina stafide oua zahar ulei drojdie galbenusuri lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2057 viz    1 com
5199 viz    0 com
11316 viz    0 com
1674 viz    0 com
3773 viz    0 com
1894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035056 (s)