News Flash:

Reteta de bors cu carne de porc

6 Aprilie 2012
2981 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de porc
Ingrediente:

700 gr piept de porc cu os
1 morcov potrivit
1/2 ardei gras
2 cepe de marime medie
1 telina mica
jumatate cutie rosii in bulion
1 legatura leustean verde
750 ml bors

Mod de preparare:

Carnea se toaca bucati potrivite si se pune la fiert. Se da intr-un clocot, dupa care se schimba apa. Cand carnea e fiarta la jumatate, se adauga legumele tocate marunt. Cand legumele sunt fierte, se adauga rosiile din cutie si borsul fiert in prealabil si se mai lasa 10 minute pe foc. Dupa ce se opreste focul se adauga leusteanul.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov ardei gras cepe telina leustean verde bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013454 (s)