News Flash:

Reteta de bombonele Rocher

20 Martie 2013
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g migdale tocate
50 g ciocolata cu lapte
3 linguri zahar
50 g ciocolata amaruie
1 lingura zahar pudra

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 180 grade. Intr-o vas am pus 3 linguri zahar si 2 linguri apa si am lasat la foc mic pana zaharul s-a topit si siropul s-a legat. Siropul l-am pus peste migdalele tocate si am amestecat. Ajutandu-ma de doua lingurite am format gramajoare de migdale, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie. Gramajoarele le-am pudrat cu zahar pudra si am dat tava la cuptor pentru 5 minute.
Ciocolata am rupt-o bucati si am  topit-o la microunde. Cand migdalele s-au copt am luat fiecare gramajoara si am „tavalit-o” prin ciocolata. Cu o furculita am pus bomboanele pe o farfurie in care am pus hartie de copt. Am dat bomboanele la frigider pentru cateva minute.
 
Bomboane Rocher recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale tocate zahar ciocolata amaruie zahar pudra bomboane rocher
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2464 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032454 (s)