News Flash:

Reteta de bomboane Rafaello

23 Septembrie 2013
1946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr lapte praf
100 gr nuca de cocos
200 gr zahar pudra
1 lingura mare smantana
200 gr unt

Mod de preparare:

Se amesteca laptele praf cu zaharul apoi cu nuca de cocos si-apoi cu untul, lasat in prealabil ltemperatura camerei… sau incalzit putin la microunde. Si in final, cu smantana. Se modeleaza in forma rotunda, bombonele de aceeasi marime si se tavalesc prin nuca de cocos pe care le puteti umple cu cate o aluna sau fistic crud.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane rafaello
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1273 viz    0 com
2171 viz    0 com
1048 viz    0 com
1959 viz    0 com
1704 viz    0 com
1619 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025164 (s)