News Flash:

Reteta de bomboane de casa - Un deliciu cu branza ricotta si cocos

13 Februarie 2017
1953 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr ricotta
150 gr fulgi de cocos
75 gr zahar tos fin
80 gr unt moale
300 gr biscuiti clasici cu vanilie
100 gr fulgi de cocos (pentru tavalit bomboanele)

Mod de preparare:


Intr-un vas incapator, amesteca zaharul, fulgii de cocos si biscuitii sfaramati foarte marunt. Adauga ricotta bine scursa de zer si untul moale. Amesteca toate ingredientele pana cand obtii o compozitie bine legata.

Formeaza bomboane cam cat o nuca de mari si tavaleste-le prin cele 100 degrame de fulgi de cocos. Asaza-le pe un platou si pune-le la frigider pentru 30 de minute. Bomboanele obtinute vor fi suficiente pentru tine si pentru prietenii tai.

Sfat: Poti incerca aceste bomboane si cu biscuiti cu cacao sau cu cereale.
Daca adaugi o aluna prajita in centrul bomboanelor, vor fi si mai gustoase.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bomboane casa bomboane homemade reteta bomboane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018283 (s)