News Flash:

Reteta de Bolinhos de bacalhau

10 Iunie 2014
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piure de cartofi
500 g cod sarat si uscat
1 ceapa feliata
1/2 legatura patrunjel tocat
boabe de piper
2 oua batute
ulei vegetal
1 frunza de dafin

Mod de preparare:

Pune codul deshidratat si sarat in apa si lasa-l 24 de ore in frigider, avand grija sa schimbi apa acestuia de cel putin trei ori. Dupa cele 24 de ore, varsa apa, scurge bine pestele si taie-l in bucatele mici.

Pune un vas pe foc cu doua cani de apa, cateva boabe de piper, frunza de dafin si ceapa si lasa-le sa fiarba, apoi adauga pestele si inca doua cani de apa rece. Lasa totul sa fiarba cam 15 minute. Varsa apa si indeparteaza condimentele, lasa pestele sa se raceasca, apoi paseaza-l grosier si adauga-l in piureul de cartofi. Adauga ouale si patrunjelul, formeaza bilute si prajeste-le in baie de ulei incins.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacalhau retete aperitive retete internationale retete brazilia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019531 (s)