News Flash:

Reteta de blat de pizza cu sos

20 Iunie 2013
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 ml apa calduta
2 lingurite drojdie (praf)
putin zahar
600 g faina
1 lingurita sare
60 ml ulei de masline

Pentru sos:

400 g rosii in bulion
1 lingura ulei de masline
1 lingura otet balsamic
1 capatana de usturoi zdrobit
1 lingurita de ierburi aromatice (oregano, rozmarin, busuioc, cimbru, patrunjel)

Mod de preparare:


Se amesteca drojdia cu apa calduta si cu zaharul. Se lasa deoparte 5 minute deoparte. Se amesteca faina cu sarea si se face o gropita in mijloc. Se pun in centru drojdia si uleiul. Cu mainile se framanta aluatul bine. Se unge cu ulei se lasa la crescut 30 de minute. Sosul: se pun toate ingredientele intr-o oala si se fierb la foc mediu pana da in clocot si apoi se reduce intensitatea focului si se mai lasa 20 de minute pana cand sosul se ingroasa.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa calduta zahar sare sos otet balsamic usturoi zdrobit clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

993 viz    0 com
1148 viz    0 com
1269 viz    0 com
1136 viz    0 com
1137 viz    0 com
1203 viz    0 com
1761 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021933 (s)