News Flash:

Reteta de biscuiti grecesti

5 Martie 2014
2321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

560 g faina
240 g unt
200 g zahar (eu am pus doar 180 g)
8 linguri frisca lichida
4 galbenusuri
un praf de sare
coaja rasa de la trei lamai si doua portocale

Mod de preparare:

Intai de toate mixam bine zaharul impreuna cu untul, pana vom obtine o compozitie spumoasa. Adaugam galbenusurile, amestecam bine ingredientele, iar apoi adaugam frisca lichida si continuam mixarea. Separat cernem faina, adaugam sarea si coaja de portocala si lamiie, adaugam cite un pic peste compozitie si mixam pina se incorporeaza faina, abia apoi adaugam alta, cel putin eu asa am facut.
Cand terminam de facut aluatul, ii dam forma de mingiuta, il invelim in pelicula transparenta si-l bagam in frigider pentru cel putin 30 de minute.
Am scos aluatul de la frigider, l-am cintarit si impartit in 46 de bucati (nu mai tin minte de cate grame erau), formam snurulete lungi de 20 cm, unim capetele si invirtim aluatul ca sa iasa ca o impletitura.
Punem biscuitii in tava tapetata cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 20 de minute, eu dupa vreo 17 minute, i-am scos.
Lasam sa se raceasca bine, presaram zahar pudra deasupra.

Biscuiti grecesti recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti grecesti retete biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

991 viz    0 com
980 viz    0 com
1961 viz    0 com
1669 viz    0 com
1570 viz    0 com
6453 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029225 (s)