News Flash:

Reteta de biscuiti de casa

12 Septembrie 2012
6870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina de orez
125 g faina alba
50 g zahar
60 g unt sarat
65 g unt

Mod de preparare:

Pentru inceput, amesteca intr-un castron cele doua tipuri de faina si zaharul. Topeste untul si adauga-l peste amestec, framantand aluatul pentru a se incalzi. Pune aluatul pe o suprafata presarata cu faina si intinde cu sucitorul o foaie groasa de aproximativ un centimetru. Cu ajutorul unei forme rotunde decupeaza foaia de aluat in mai multe rondele pe care trebuie apoi sa le intepi cu furculita si sa le asezi pe o tava imbracata cu hartie de copt. Coace biscuitii pana cand devin aurii iar apoi ii poti servi.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba zahar unt sarat unt castron sucitorul furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027494 (s)