News Flash:

Reteta de biscuiti cu gem de mere

20 Februarie 2012
2837 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu gem de mere
Ingrediente:

20 g cacao
280 g faina de grau
125 g zahar
125 g unt rece
3 galbenusuri
un pachetel zahar vanilat
   
Mod de preparare:


Intr-un castronel cernem faina impreuna cu cacao, adaugam zaharul, zaharul praf si untul rece taiat bucatele cit mai mici. Framantan cu mainile, adaugand si doua linguri cu lapte. Am pus aluatul in frigider pentru o ora.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade, scoatem aluatul din frigider, intindem foaia cit de groasa dorim noi. La o parte din biscuiti am facut o gaurica in mijloc, iar pe cealalta jumatate am lasat-o asa. Bagam tava la cuptor, iar la 180 de grade ii lasam timp de 7 minute. Ii scoatem pe gratar, ii lasam sa se raceasca si ii umplem cu ce avem, putem pune nutella sau crema de unt. Presaram putin cu zahar praf, asa ca sa para un pic ninsi, ii asezam intr-o cutie de metal ca sa-i putem conserva cateva zile.
Biscuiti cu gem de mere pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao zahar unt galbenusuri zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1987 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029464 (s)