News Flash:

Reteta de biscuiti cu crema de portocale

17 Februarie 2012
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu portocale
Ingrediente:

100 g biscuiti cu unt
2 galbenusuri usor batute
40 g unt
2 portocale decojite (membrana indepartata)
100 ml suc de portocale
zahar pudra
40 g zahar

Mod de preparare:

Zaharul, galbenusurile, sucul si untul se fierb maximum 10 la foc mic, pana in momentul in care se ingroasa compozitia. Punem biscuitii pe o farfurie mica, feliile de portocala, iar deasupra crema de portocale. Inainte de servire se presara zahar.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri unt portocale ahar pudra zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029628 (s)