News Flash:

Reteta de biban cu cimbru

29 Aprilie 2014
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 bucati biban de mare curatat
coaja si sucul de la o portocala
600g fenicul feliat
60ml vin alb
3 linguri cimbru tocat
600g ceapa feliata subtire
120ml ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 180C. Caleste ceapa si feniculul in jumatate din uleiul de masline incins pe foc mediu, timp de 8-10 minute, pana cand se inmoaie. Adauga frunzele pastrate de la fenicul, vinul, cimbrul, coaja si sucul de portocala si lasa-le impreuna pe foc timp de 5 minute.
Condimenteaza pestii cu sare si piper si umple-i cu un sfert din amestecul de ceapa si fenicul. Leaga pestii cu sfoara. Pune restul de umplutura in tava de copt si aseaza pestii peste ea. Presara restul de ulei de  masline si coace pestii timp de 30 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete biban retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1272 viz    0 com
1161 viz    0 com
1228 viz    0 com
1515 viz    0 com
1874 viz    0 com
1374 viz    1 com
1279 viz    0 com
1557 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013603 (s)