News Flash:

Reteta de bezele cu vanilie

15 Mai 2013
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 albusuri
150g zahar fin
¼ lingurita otet de vin alb
1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 100C. Albusurile se bat spuma la viteza medie. Se adauga otetul si se continua mixarea adaugand treptat (lingurita cu lingurita) zaharul. Apoi extractul de vanilie. Bezeaua este gata de pus la copt cand are un aspect lucios si e la fel batoasa ca frisca.

Cu o lingura sau cu posul de patiserie formeaza bezele in tava, pe o hartie de copt. Pune-le la cuptor timp de 1 ½ - 1 ¾ ore. Sunt gata cand devin crocante la exterior, iar in interior miezul lor e inca usor gumat.

Nu scoate tava din cuptor. Doar opreste temperatura/focul si lasa usa intredeschisa. Lasa bezelele sa se raceasca in cuptor cateva ore sau peste noapte.
Le poti manca decorate cu frisca, fructe, inghetata, sos de ciocolata. Se pastreaza bine pentru cateva zile intr-o cutie inchisa etans, care le fereste de umezeala.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri viteza medie fructe inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1858 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025668 (s)