News Flash:

Reteta de bezele cu cacao

15 Februarie 2012
2352 Vizualizari | 0 Comentarii
Bezele cu cacao
Ingrediente:

albusuri
1/2 lingurita faina de malai
120 g zahar pudra
1/2 lingura cacao

Mod de preparare:

Se pun albusurile intr-un bol deasupra unei oale cu apa fierbinte astfel incat castronul sa nu atinga apa, se adauga in ploaie zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza amestecul. Luam castronul de pe abur si apoi mixam albusurile pana obtinem o pasta alba si lucioasa. Adaugam si faina de malai si amestecam. Scoatem mixerul din functiune, adaugam cacao si amestecam usor cu o lingura de metal, nu mult sa ramana dungi de cacao. Punem intr-o tava cu lingurita bezele cat mai inalte si le coacem la foc mic o ora. Servim ca atare sau cu frisca.
Bezele cu cacao pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

albusuri zahar pudra cacao
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1893 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034212 (s)