News Flash:

Reteta de banane prajite cu scortisoara si iaurt

26 Iunie 2013
1830 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1/2 ceasca de iaurt de vanilie fara grasime
4 banane
3 linguri de zahar brun
1/2 ceasca de scortisoara
1 lingura de rom
1 lingura de unt
1/2 ceasca de smantana
2 linguri de pudra de cacao
1 lingura de zahar pudra

Mod de preparare:

Mai intai, scurge iaurtul printr-un tifon sau o sita fina. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si lasa-l sa se scurga aproximativ 30 de minute. Pune bananele intr-o tava de copt, presarate in prealabil cu zahar brun, scortisoara, rom si unt. Baga-la cuptor aproximativ 5 minute, pana cand capata o nuanta aurie.
Intre timp, amesteca smantana cu cacaua si zaharul pudra intr-un castron mai mare. Adauga si iaurtul scurs, apoi amesteca din nou, pana cand o obtii o compozitie omogena.
Bananele prajite cu iaurt de vanilie se servesc reci, presarate cu crema din belsug.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun scortisoara unt zahar pudra sita fina nuanta aurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2132 viz    0 com
2788 viz    0 com
2049 viz    0 com
1634 viz    0 com
2048 viz    0 com
5476 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019457 (s)