News Flash:

Reteta de banane la cuptor

20 Iunie 2013
5513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sucul de la 2 portocale
4 banane
1 lingura unt moale
50 g zahar brun

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Punem bananele curatate de coaja intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem bucatele de unt pe banane si presaram o lingurita de zahar. Stropim bananele cu suc de portocale. Bagam tava la cuptor timp de 10 minute. Lasam se raceasca timp de 10 minute. Intre timp, amestecam sucul ramas cu 2 linguri de zahar si punem la fiert la foc mediu. Servim bananele coapte cu sirop de portocale.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane unt moale zahar brun foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1606 viz    0 com
1750 viz    0 com
1447 viz    0 com
1328 viz    0 com
1006 viz    0 com
1205 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031451 (s)