News Flash:

Reteta de banana split la cuptor

10 Aprilie 2014
2004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 banane taiate pe jumatate pe lungime
arahide pisate
2 linguri zahar brun
30 g unt
inghetata de vanilie

Pentru sos de ciocolata:
100 ml smantana dulce
120 g ciocolata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Punem bananele, cu partea taiata in sus, intr-o tava dreptunghiulara. Intr-o craticioara punem untul si zaharul. Lasam sa se topeasca la foc mediu timp de 3 minute. Turnam sosul peste banane. Bagam tava la cuptor timp de 12-15 minute. Lasam apoi deoparte sa se raceasca. Intre timp, preparam sosul amestecand intr-o craticioara, la foc mic, ciocolata cu smantana. Amestecam constant timp de 4 minute. Servire: asezam bananele in farfurii, deasupra punem cate o lingura de inghetata, presaram sosul si arahidele pisate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete banane banana split
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1755 viz    0 com
1466 viz    0 com
56975 viz    0 com
2156 viz    0 com
1445 viz    0 com
2614 viz    0 com
2372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1932 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033460 (s)