News Flash:

Reteta de banana split cu sos de ciocolata

4 Iunie 2013
3513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 banane taiate pe jumatate pe lungime
30 g unt
2 linguri zahar brun
inghetata de vanilie
arahide pisate

Sos de ciocolata:

120 g ciocolata
100 ml smantana dulce

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 220 grade. Punem bananele, cu partea taiata in sus, intr-o tava dreptunghiulara. Intr-o craticioara punem untul si zaharul. Lasam sa se topeasca la foc mediu timp de 3 minute. Turnam sosul peste banane. Bagam tava la cuptor timp de 12-15 minute. Lasam apoi deoparte sa se raceasca. Intre timp, preparam sosul amestecand intr-o craticioara, la foc mic, ciocolata cu smantana. Amestecam constant timp de 4 minute. Servire: asezam bananele in fafurii, deasupra punem cate o lingura de inghetata, presaram sosul si arahidele pisate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane smantana dulce tava dreptunghiulara foc mediu inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1934 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025359 (s)