News Flash:

Reteta de ananas la cuptor

23 Ianuarie 2013
5439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ananas
100 g zahar brun

Mod de preparare:

Incingem gratarul. Taiem ananasul rondele groase de 1 cm si-l punem intr-un bol. Presaram zahrul peste ananas si apoi il punem pe gratar la copt cate un minut pe fiecare parte. Se poate servi cu gratar de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas zahar brun rondele groase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3076 viz    0 com
1512 viz    0 com
1878 viz    0 com
2243 viz    0 com
6203 viz    0 com
2629 viz    0 com
3057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026005 (s)